De Beste Telefoonhouders
Hoe je een magnetische telefoonhouder veilig bevestigt

Hoe je een magnetische telefoonhouder veilig bevestigt

Geplaatst door 25-10-2022 16:14 door Rianne Wesselink

Als je een magnetische telefoonhouder veilig op het dashboard van je auto wilt monteren, is hier een stap-voor-stap handleiding om je te helpen de klus goed te klaren.

Stap 1: Maak het dashboard schoon

De eerste stap om je magnetische telefoonhouder veilig te monteren is het schoonmaken van het oppervlak van het dashboard waarop je van plan bent hem te bevestigen. Zorg ervoor dat je zeep en water of een schoonmaakmiddel op alcoholbasis gebruikt om ervoor te zorgen dat het gebied schoon en vrij van vuil en puin is. Je wilt niet dat er deeltjes tussen het bevestigingsplaatje en je dashboard blijven hangen.

Stap 2: Zet het bevestigingsplaatje vast

Neem vervolgens het bevestigingsplaatje voor je telefoonhouder en gebruik de zelfklevende achterkant om het op het dashboard te bevestigen. Zorg ervoor dat je het stevig aandrukt en dat het goed vastzit.

Stap 3: Plaats de magnetische telefoonhouder

Als het bevestigingsplaatje goed vastzit, kun je nu de magnetische telefoonhouder op het dashboard plaatsen. Zorg ervoor dat de telefoonhouder waterpas staat en uitgelijnd is met het montagekussentje.

Stap 4: Sluit de voeding aan

De volgende stap is het aansluiten van de voeding op de telefoonhouder. Afhankelijk van het model telefoonhouder kan dit met een USB-kabel of door gewoon het netsnoer in te pluggen.

Stap 5: Test de telefoonhouder

Tenslotte, voordat je gaat rijden, moet je testen of de telefoonhouder goed op zijn plaats zit door je telefoon erop te leggen en te wiebelen om te zien of hij houdt. Als hij houdt, ben je helemaal klaar en kun je veilig rijden met je telefoon veilig gemonteerd.

Dat is het! Zo kun je een magnetische telefoonhouder veilig op het dashboard van je auto monteren. Met de juiste stappen kun je gemakkelijk en snel je telefoonhouder op zijn plaats hebben.