De Beste Telefoonhouders
Hoe een bureautelefoonhouder efficiënt in te stellen

Hoe een bureautelefoonhouder efficiënt in te stellen

Geplaatst door 02-08-2022 11:05 door Rianne Wesselink

Tegenwoordig installeren veel bedrijven bureautelefoonhouders in hun kantoren om hun werkplekken georganiseerd en vrij van rommel te houden. Het installeren van een bureautelefoonhouder is een gemakkelijke manier om elk bureau georganiseerd en netjes te houden. Het helpt ook om de snoeren uit de weg te houden, zodat ze geen struikelgevaar vormen.

Om je bureautelefoonhouder op te zetten heb je wat basisgereedschap nodig, zoals een boormachine, schroeven en een waterpas. Begin met het boren van enkele proefgaten in het oppervlak van je bureau waar je de houder wilt hebben. Je kunt ook de overtollige snoeren en draden aan de achterkant van de houder bevestigen voordat je hem monteert. Gebruik de waterpas om ervoor te zorgen dat de houder waterpas staat en gebruik dan de schroeven om de houder vast te zetten.

Zodra de houder op zijn plaats zit en vastgezet is, kun je beginnen met het monteren van de telefoon op de houder. De meeste moderne bureautelefoons hebben een montagebeugel aan de achterkant. Gebruik de schroeven om de telefoon aan de houder te bevestigen en zorg ervoor dat de telefoon waterpas, stevig en in de juiste richting op de houder staat.

Nadat de telefoon op de houder is gemonteerd, kun je de handset in de houder plaatsen. Controleer of alle snoeren netjes en uit de weg zijn. Sluit vervolgens het benodigde snoer aan op je telefoonlijn, zodat je bureautelefoon klaar is voor gebruik.

Daarmee is je opstelling compleet. Het gebruik van een bureautelefoonhouder is een geweldige manier om je werkplek georganiseerd en vrij van rommel te houden. Het opzetten ervan is snel en eenvoudig, en zorgt ervoor dat je bureautelefoon op de juiste plaats en in de juiste richting op je bureau staat.