De Beste Telefoonhouders
10 opties voor telefoonhouders om te overwegen

10 opties voor telefoonhouders om te overwegen

Geplaatst door 25-11-2021 14:20 door Rianne Wesselink

Als je wat ruimte op je bureau wilt vrijmaken, of gewoon je telefoon in het zicht wilt houden terwijl je werkt, overweeg dan een telefoonhouder. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, dus het is belangrijk om er een te vinden die aan je behoeften voldoet. Hier zijn 10 telefoonhouders die je kunt overwegen.

  1. Magnetische telefoonhouder - Dit type houder heeft twee metalen platen die op een magnetische basis worden bevestigd. De platen kunnen aan de achterkant van je telefoon worden bevestigd, of je kunt ze op een beschermend telefoonhoesje plaatsen. De magnetische basis bevestig je op het dashboard van je auto, je bureau of een ander plat oppervlak, en de telefoon klemt tussen de twee platen. Airdrop & USB Power Bank - Deze houder combineert een USB powerbank met een telefoonhouder die je aan de muur of de achterkant van je telefoon bevestigt. Met de airdrop-functie kan je telefoon draadloos worden opgeladen, en de USB-poort kan worden gebruikt om andere apparaten op te laden.

  2. Reisstandaard - Deze houder is perfect voor wie op reis bij zijn telefoon moet kunnen. Hij wordt geleverd met twee verstelbare poten, zodat hij in de meeste bekerhouders van voertuigen past. Hij heeft ook een flexibele arm die je kunt buigen om hem aan je kijkhoek aan te passen.

  3. Keukenstandaard - Deze houder is ontworpen voor gebruik in de keuken. Hij heeft een sterke zelfklevende basis die je aan de muur of kast kunt plakken, en een clip om je telefoon op zijn plaats te houden. Hij is perfect voor handsfree bellen of het volgen van online recepten.

  4. Fietsstandaard - Als je je telefoon moet gebruiken tijdens het fietsen, is dit een geweldige houder. Hij wordt geleverd met een verende arm die je kunt verstellen voor gemakkelijke toegang. Je kunt hem zowel aan het stuur als aan de stuurpen bevestigen.

  5. Wandhouder - Deze houder heeft een verstelbare arm en een sterke klem die je aan de muur kunt bevestigen. Hij is perfect voor wie zijn telefoon in het zicht wil houden, want je kunt de kijkhoek aanpassen.

  6. Bureaustandaard - Als je je bureauruimte wilt vrijmaken, overweeg dan een bureaustandaard. Deze heeft een sterke basis en een verstelbare arm waarmee je je apparaat kunt bereiken. Hij is perfect voor het weergeven van muziekteksten of een presentatie.

  7. Car Vent Mount - Deze houder klikt op het luchtrooster van je auto. Hij heeft een flexibele arm die je kunt bewegen naar de hoek van je Vent en een verstelbare houder die op de meeste telefoons past. Perfect om je telefoon als GPS te gebruiken of handsfree te bellen.

  8. Aanrechthouder - Deze houder is ontworpen voor degenen die hun telefoon in het zicht willen houden zonder al te veel ruimte in te nemen. De ronde basis is ontworpen om in de hoeken van de meeste toonbanken te passen en de verstelbare arm zorgt voor de perfecte kijkhoek.

  9. Sigarettenaanstekerhouder voor in de auto - Als je je telefoon moet gebruiken tijdens het rijden, overweeg dan deze houder. Hij wordt bevestigd aan de sigarettenaansteker van de auto en de verstelbare armen maken hem. perfect voor handsfree bellen of GPS-navigatie.

Nog steeds welk type telefoonhouder je zoekt, er is zeker een optie die aan je behoeften voldoet. Overweeg deze 10 opties voor telefoonhouders voordat je een aankoop doet.